Bel ons: 06 - 81 347 307

Applicatieontwikkeling

Complete bedrijfsautomatisering is niet altijd te bereiken door het inzetten van bestaande software. Soms zijn bedrijfsprocessen zo afwijkend, dat deze niet of nauwelijks te automatiseren zijn, zonder de processen zelf aan te passen. Bij Up!Yours geloven we erin dat software zich aan de gebruiker moet aanpassen en zeker niet andersom.

Maatwerk

Wij hebben voor diverse bedrijven al complete maatwerkapplicaties ontwikkeld. Deze applicaties lopen uiteen van online orderaannames tot complete operationele systemen van deurwaarderskantoren.

Met onze bedrijfskundige achtergrond kunnen wij snel en grondig je bedrijfsprocessen in kaart brengen en eventuele verbeterslagen identificeren. Op basis van deze analyse schrijven wij een helder en leesbaar voorstel uit, waarin exact beschreven staat hoe wij het project gaan aanpakken en welke problemen opgelost worden. Na akkoord starten onze programmeurs met de ontwikkeling van de applicatie.

Magento

Magento is wereldwijd veruit het meest gebruikte e-commerceplatform. Deze software stelt je eenvoudig in staat om vrijwel alles online te verkopen. Maar een succesvolle webshop houdt niet op bij het installeren en inrichten van de software; voor ons begint daar de uitdaging pas. Door de processen achter de webshop zoveel mogelijk te automatiseren hebben wij bij meerdere online ondernemers de omzet via hun online kanalen verhoogd, de kosten drastisch verlaagd en de snelheid van de orderafhandeling verbeterd. Hierdoor neemt de klanttevredenheid toe en kan er bovendien sneller ingespeeld worden op nieuwe trends.

Door het open model van Magento is dit te koppelen aan vrijwel alle boekhoudapplicaties, voorraadbeheersystemen, routeplanners, kassa’s en ga zo maar door. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen bij het automatiseren van jouw Magento webshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

RAD-model

Wij werken volgens het Rapid Application Development (RAD) model, waardoor je al in een zeer vroeg stadium delen van het programma kunt zien, testen en gebruiken. Hierdoor kan je vanaf de start feedback leveren, zodat wij snel kunnen bijsturen indien nodig en zo eventuele meerkosten binnen de perken houden.


Wil je ook weten of maatwerksoftware jou kosten en tijd kan schelen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.
 

Direct contact opnemen