Bel ons: 06 - 81 347 307

Google AdWords Seminar – € 100 gratis

26 juli 2012

Up!Yours organiseert op 5 september 2012 een AdWords Seminar. Kom ook langs en ontvang een voucher van € 100 gratis advertentietegoed!

Wat is Google AdWords?

Met AdWords betaal je Google om boven of naast de normale zoekresultaten te komen staan. Handig, want bovenaan in de niet-betaalde resultaten in zoekmachines komen is maar voor weinigen weggelegd. Terwijl juist op die posities veel geklikt wordt!

Bepaal je eigen budget

Met behulp van Google AdWords kan je advertenties maken in Google. Deze worden boven of naast de normale zoekresultaten weergegeven. Adverteren kan voor een budget dat je zelf kiest en per maand flexibel kunt inzetten. Je betaalt pas een bedrag zodra iemand op je advertentie klikt (Pay-per-click, PPC). Zodra jouw maximumbudget van de dag overschreden dreigt te worden, toont Google jouw advertentie niet meer. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
Google AdWords Certified Partner

Google AdWords Certified Partner

Up!Yours is door Google gecertificeerd voor het adviseren en ondersteunen van klanten bij Google AdWords. We hebben hiervoor examens moeten afleggen en zijn verplicht onze kennis en ervaring up to date te houden. Jaarlijks worden we hierop getest.

AdWords Seminar

Graag delen we onze kennis van Google AdWords tijdens ons AdWords Seminar. Op 5 september 2012 (vanaf 19.30 uur) ben je van harte welkom op ons kantoor in Arnhem. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Optimale inrichting van je campagne;
  • Targeting: netwerken, apparaten, doelgroepen; hoe bereik je zo effectief mogelijk je doelgroep;
  • Kwaliteitsscores: hoe beïnvloeden deze je kosten per klik;
  • Hoe vind je nieuwe zoekwoorden;
  • Optimaal inrichten van je landingspagina’s;
  • Conversies bijhouden;
  • Integratie met Google Analytics.

Je gaat naar huis met informatie over het binnenhalen van leads via het internet tegen zo laag mogelijke kosten. Na afloop is er gelegenheid tot netwerken met een hapje en een drankje.
Iedereen die besluit na deze avond aan de slag te gaan met Google AdWords, ontvangt van ons een voucher ter waarde van € 100 gratis advertentietegoed. Hiermee kan je het geleerde direct in praktijk brengen en direct nieuwe klanten scoren!

De kosten voor deze avond bedragen € 175,- excl. BTW per persoon.

Aanmelden

Dat kan via deze link! Klik hier om dit seminar direct in je agenda te zetten.

Tot dan!

Heb je al vragen over adverteren via Google AdWords? Neem dan nu contact met ons op!

Reageren?

Direct contact opnemen

Internet marketing berichten