Bel ons: 06 - 81 347 307

Google geeft live online les over Google Places

28 november 2010

Op 9 december zal Google een interactieve online les geven over het gebruik van Google Places. Google Places maakt het mogelijk voor bedrijfseigenaren hun eigen vermelding op Google Maps te beheren. Door je aan te melden kan je ook vragen stellen aan het team van Google Places; hiervoor zijn wel een microfoon en speakers of een headset benodigd.

Tijdens de les zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • wat is Google Places precies?
  • hoe kan ik een bestaande vermelding claimen?
  • hoe kan ik een bedrijfsvermelding creĆ«ren?
  • aan welke richtlijnen moet mijn vermelding voldoen?
  • hoe kan ik problemen met mijn vermelding oplossen?
  • de overige functies van Google Places
  • tips voor de optimale vermelding!

Voor deelname aan deze interactieve online les is aanmelden wel verplicht.

Reageren?

Direct contact opnemen

Internet marketing berichten