Bel ons: 06 - 81 347 307

Google Shopping integratie in Magento

26 mei 2011

Vanaf begin deze maand heeft Google Google Shopping ook in Nederland geïntroduceerd. Google Shopping heeft als doel om gebruikers zo eenvoudig en snel mogelijk van algemene informatie te voorzien, waarbij het makkelijk is om producten en prijzen te vergelijken en een winkel te vinden waar het product te koop is. Winkeliers brengen met Google Shopping hun producten op effectieve wijze onder de aandacht bij zoekende consumenten.

Up!Yours kan je helpen bij het goed instellen van Google Shopping in je Magento webshop.

Via Magento is het mogelijk een feed (lijst) met producten aan te leveren aan Google Shopping, zodat jouw producten ook op Google Shopping vertoond kunnen worden. Het instellen hiervan vergt echter wat aanpassing aan de broncode van Magento en is dus niet geheel zonder risico. Up!Yours kan het hele proces uit handen nemen en Google Shopping instellen voor jouw Magento webshop. Dit doen wij voor een vast bedrag van € 195,00 exclusief BTW, ongeacht het aantal producten dat je hebt.

Wil je meer informatie over het laten instellen van Google Shopping in je Magento webshop? Neem dan contact op via het onderstaande formulier en een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Nieuwsupdate 06 /12 / 2012: Lay-out en ranking Google Shopping aangepast door Google.

Meer informatie over Google Shopping

  Uw naam

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer

  Reageren?

  Direct contact opnemen

  Internet marketing berichten