Bel ons: 06 - 81 347 307

Nieuwe website ZoLeerJeFlirten.nl

23 september 2012

Vandaag is de nieuwe website ZoLeerJeFlirten.nl online geplaatst. Op deze website kan een unieke audiocursus worden aangeschaft die ontwikkeld is door de coaches van het nieuwe Veronica TV programma Casanova Bootcamp.

Enkele weken geleden werden we benaderd door een van de coaches van dit programma met de vraag of wij de nieuwe website wilden ontwikkelen. Via de website moet het mogelijk zijn je aan te melden voor een betaald abonnement, waarbij je gedurende de looptijd van het programma Casanova Bootcamp elke week een door de coaches ontwikkelde audiocursus toegestuurd krijgt, waarin de geheimen uit de doeken worden gedaan voor gegarandeerd succes bij de vrouwen.

De audiocursus kan worden aangeschaft door een directe online betaling via iDeal of Paypal. Via een geautomatiseerd systeem krijgt elke abonnee wekelijks de nieuwe aflevering van de audiocursus per e-mail toegestuurd. Doordat er een flinke piekbelasting van de site wordt verwacht tijdens en na de uitzending hebben we gebruik gemaakt van Content Delivery Networks en geavanceerde cachingsystemen om de website supersnel te houden, zelf als deze bezocht wordt door duizenden bezoekers tegelijkertijd.

Casanova Bootcamp zal vanaf dinsdag 25 september wekelijks om 20:30u worden uitgezonden op Veronica.

Reageren?

Direct contact opnemen

Internet marketing berichten