Bel ons: 06 - 81 347 307

Pinterest nu ook voor bedrijven

15 november 2012

Tot vandaag was het niet mogelijk om als bedrijf een account te maken op het social medium Pinterest. Natuurlijk kon je als bedrijf al wel je foto’s pinnen, maar dit moest dan onder een persoonlijk account. Daar is sinds vandaag verandering in gekomen.

Bedrijfsaccount

Als bedrijf kan je nu kiezen voor een speciaal bedrijfsaccount op Pinterest, waarbij je je aanmeldt onder je bedrijfs-/merknaam. Ook als je al actief bent als bedrijf, maar nog wel een persoonlijk account hebt, kun je dit gemakkelijk omzetten. Het grote voordeel van een bedrijfsaccount is dat je je logo kunt toevoegen en een duidelijke URL met jouw bedrijfsnaam erin hebt.

Widgets

Daarnaast heeft Pinterest twee nieuwe widgets gelanceerd. Met de Profile Widget worden de laatste 30 pins van jouw account getoond op je website. Met de Board Widget kan je nog specifieker één board kiezen welke getoond wordt op je website. Hiermee kan je nog beter de koppeling maken tussen de info op je website en de visuele weergaves op Pinterest.

Pinterest

Pinterest is inmiddels dé trend op het gebied van social media en wordt een geduchte concurrent van Twitter en Facebook. Op Pinterest deel je afbeeldingen op zogenaamde pinboards, welke geïnteresseerden dan ook weer kunnen delen. Het is voor een organisatie een mooie manier om zichzelf visueel te presenteren.

 

Reageren?

Direct contact opnemen

Internet marketing berichten