Bel ons: 06 - 81 347 307

Social Media Content abonnement

10 december 2010

Steeds meer bedrijven zien dat Social Media (Twitter, Facebook, LinkedIn, etc.) geen hype zijn, maar een blijvend marketinginstrument met hoge potentie. De kennis en tijd ontbreekt echter bij veel mensen om deze media op een juiste manier in te zetten, dusdanig dat dit een omzetverhogend element wordt uit de marketingmix. Up!Yours is hierop ingesprongen en gaat vanaf nu Social Media Content abonnementen aanbieden.

Het principe is simpel: op basis van een gesprek waarin de doelstellingen en doelgroep worden bepaald, worden de verschillende Social Media platformen ingesteld. Hiermee bereiken we dat met minimale moeite een bericht op zoveel mogelijk platformen geplaatst wordt. Maar daarmee zijn we er nog niet, uiteraard moet er ook (voor de doelgroep) interessant nieuws op vermeld worden. Samen met onze vaste tekstschrijver, Arthur van der Linden, zorgen wij ervoor dat uw twitter, hyves en facebook op regelmatige basis worden voorzien van hoogwaardige en unieke content.

Via onze website en nieuwsbrief houden we u op de hoogte van dit abonnement en de kosten hiervan.

Wilt u in de tussentijd meer weten over hoe social media omzetverhogend ingezet kan worden voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op.

Reageren?

Direct contact opnemen

Internet marketing berichten