Bel ons: 06 - 81 347 307

Up!Yours feliciteert View Document Management

16 september 2013

Enkele maanden geleden raakte ik bij toeval tijdens een netwerkbijeenkomst in gesprek met eigenaar van View Document Management uit Doetinchem, Wilfred Bussink. Hij gaf aan dat hij met zijn bedrijf bezig was ‘de volgende stappen’ te zetten en zijn organisatie nog verder wilde professionaliseren.Uiteraard hoort bij een professionaliseringsslag een nieuwe website en gelukkig heeft Wilfred besloten die stap door ons uit te laten voeren. Inmiddels staat de website alweer enige maanden online en we zijn trots op het resultaat.

Het bleef echter niet bij een nieuwe website voor View, ook op procesgebied is er niet stilgezeten en dat heeft ertoe geleid dat View als eerste archiefbedrijf van Nederland ISO 27001 gecertificeerd is. Deze certificering is een bevestiging van de kwaliteit en betrouwbaarheid waarmee View haar dagelijkse werk doet.

Vanaf deze plek feliciteren wij de medewerkers van View met het behalen van dit fantastische resultaat. We hopen jullie nog lang van dienst te mogen zijn!

Kijk voor meer informatie op de site van View: archiefbeheer en archiefopslag, digitaal archiveren en archiefconsultancy.

Reageren?

Direct contact opnemen

Internet marketing berichten