Bel ons: 06 - 81 347 307

Up!Yours is Google AdWords Certified Partner

3 november 2010

Vandaag hebben we van Google de nieuwe status AdWords Certified Partner ontvangen. Hiermee kunnen we aantonen dat Up!Yours de vereiste kennis in huis heeft om klanten te adviseren bij het zo optimaal mogelijk inzetten van hun online advertentiecampagnes via AdWords.Naast een zwaar examen waarin alle aspecten worden behandeld van het adverteren via Google AdWords, hebben we ook in de praktijk bewezen over de benodigde competenties te beschikken. Een van de vereisten voor het behalen van deze certificering is namelijk dat er een of meerdere accounts worden beheerd die gedurende 90 dagen meer dan € 10.000 hebben besteed via Google AdWords.

Uiteraard zitten we bij Up!Yours niet stil en zijn we continu bezig certificeringen of examens te behalen waardoor wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn binnen alle gebieden waarin we werkzaam zijn. Houd ons blog in de gaten voor meer nieuws hierover.

Wilt u meer weten over het online adverteren via Google AdWords? Neem dan contact met ons op en een van onze medewerkers zal u voorzien van een uitgebreid advies.

Reageren?

Direct contact opnemen

Internet marketing berichten