Bel ons: 06 - 81 347 307

Up!Yours ontwikkelt geavanceerde koppelingen voor Autovide.nl

1 april 2011

Een van de meest uitgebreide projecten waar Up!Yours op dit moment aan werkt, is de website van Autovide.nl. Via deze website kunnen bezoekers hun auto eenvoudig kopen en verkopen. Door complexe systemen met allerlei koppelingen wordt er veel werk uit handen genomen; zowel aan de bezoekerskant als de beheerderskant.

Het begint al op de homepage. Door het kenteken van een auto in te voeren is eenvoudig de waarde van een auto te bepalen. We hebben hier gebruik gemaakt van een koppeling met AutoTelex. Hierdoor kunnen wij realtime alle gegevens van een auto opvragen. Aan deze aanvraag zijn wel kosten verbonden, dus Autovide wilde graag deze kosten op een eenvoudige manier doorberekenen aan haar bezoeker. Het antwoord hierop kwam in de vorm van een SMS dienst. Door een koppeling met een grote SMS provider kunnen wij een betaalde SMS terugsturen met daarin een unieke code. Na het invoeren van deze code op de website van Autovide, krijgt de bezoeker de actuele waarde van de auto te zien. Hierbij wordt zelfs rekening gehouden met de actuele kilometerstand, iets waar Autovide redelijk uniek in is!

Autovide biedt gebruikers de mogelijkheid via advertentiepakketten de aangeboden auto door te plaatsen naar vele andere verkoopsites, zoals Marktplaats e.d. Voor één auto is dit nog wel met de hand te doen, maar met het aantal auto’s dat nu wekelijks aangeboden wordt op de website, is dit geen doen meer. Daarom hebben wij een koppeling met Autodealers.nl gemaakt, waardoor een auto direct na de plaatsing automatisch wordt doorgestuurd naar Autodealers.nl. Deze partij verzorgt vervolgens de doorplaatsing naar de andere verkoopsites. Door deze automatiseringsslag bespaart Autovide weer een hoop kosten. Uiteraard wordt dit voordeel doorberekend aan de klant.

Hoeveel is uw auto waard?Voor de huidige klanten van Autodealers is het sinds kort ook mogelijk om aan te geven dat hun auto ook op Autovide.nl geplaatst moet worden. Up!Yours heeft als eerste in Nederland een geheel geautomatiseerde koppeling hiervoor ontwikkeld. Via deze koppeling worden auto’s vanuit het systeem van Autovide eens per uur automatisch op Autovide.nl geplaatst.

Door al deze koppelingen wordt het voor gebruikers van Autovide dus extreem simpel om hun auto snel en voor de juiste prijs te verkopen, zonder dat Autovide hier veel werk aan heeft. In de toekomst zullen er nog meer koppelingen ontwikkeld worden om zo een nog hogere kostenbesparing te kunnen realiseren voor Autovide. Hierdoor kunnen de diensten voor het laagst mogelijke tarief worden aangeboden en zodoende is Autovide hard op weg om de grootste auto aan- en verkoopsite van Nederland te worden.

Reageren?

Direct contact opnemen

Internet marketing berichten