Bel ons: 06 - 81 347 307

Up!Yours sponsort Arnhems Talententeam

15 januari 2011

Om niet alleen op het online vlak sterk vertegenwoordigd te zijn, maar ook ‘in de echte wereld’, heeft Up!Yours besloten een sportteam te gaan sponsoren. Gezien onze Arnhemse identiteit (zie ook ‘Up!Yours is Made in Arnhem‘), wilden we graag een Arnhems team sponsoren. Onze keuze is hierbij gevallen op Dames 8 van de Arnhemse volleybalvereniging Agilitas.

Dames 8 is vorig jaar begonnen en bestaat inmiddels uit 9 enthousiaste dames in de leeftijd van 20 tot 35 jaar. Net zoals Up!Yours weten ze dat het moeilijk is om in een competitie te komen waar veel andere teams in actief zijn, maar dat je met de juiste inzet en enthousiasme altijd komt waar je wezen wilt. Hierdoor was er vrijwel direct een klik tussen het team en Up!Yours. Ondanks dat ze met weinig ervaring vorig jaar in het nieuwe avontuur zijn gestapt, staat er nu wel een team waarvan zelfs de tegenstanders de saamhorigheid en teamspirit opvalt.

De komende drie jaar zal Up!Yours verbonden zijn aan het team en de vereniging Agilitas. Vanmiddag (zaterdag 15 januari) is de eerste wedstrijd in het nieuwe tenue.

Dames 8 - Gesponsord door Up!Yours - Voorkant Dames 8 - Gesponsord door Up!Yours - Achterkant

Reageren?

Direct contact opnemen

Internet marketing berichten