Bel ons: 06 - 81 347 307

Up!Yours sponsort Stichting Support School Fees

12 september 2012

Stichting Support School Fees (SSF) zamelt geld in om het schoolgeld van Afrikaanse kinderen in Mwanza, Tanzania te betalen. Door deze kinderen naar school te laten gaan, krijgen zij de kans om zich te ontwikkelen en daarmee op een betere toekomst.

Doel

Momenteel ondersteunt Stichting SSF acht kinderen. Zij volgen onderwijs op de Lumala Nursery & Primary School in Mwanza. Deze particuliere (katholieke) school is opgericht in 2003 en telt momenteel 360 leerlingen op het basisonderwijs en 110 op het voortgezet onderwijs. Niet veel voor een stad als Mwanza, met bijna 3 miljoen inwoners.

Stichting SSF is een kleinschalige stichting die jaarlijks haar pupillen bezoekt. Zo is er goed zicht op de behoeftes van Mwanza, maar kan er tevens toegezien worden op een juiste besteding van het sponsorgeld.

Website

Up!Yours steunt Stichting SSF. Wij staan achter het doel van de stichting en dragen graag een klein steentje bij. Daarom hebben wij voor hen de website supportschoolfees.org ontwikkeld, een website waarop de bezoeker via een druk op de knop bij kunnen dragen aan het schoolgeld voor de Afrikaanse kinderen. Deze website is zojuist door een symbolische donatie van € 2,- live gegaan.

Initiatiefnemer Sylvian: “Op onze website staat de quote: ‘Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen’. Een prachtige zin, die ik ook van toepassing vind op Up!Yours. Ik ken Fabian (zakelijk) al lang en vind het super dat Up!Yours zich belangeloos voor mijn stichting hebben ingezet.

Doneren

We vragen iedereen Stichting Support School Fees te steunen.

 

Reageren?

Direct contact opnemen

Internet marketing berichten