Bel ons: 06 - 81 347 307

Up!Yours sponsort TalentTeam Papendal Arnhem

12 november 2013

Na maanden van voorbereiding is gister dan eindelijk de website gelanceerd van TT (Talent Team) Papendal / Arnhem. Een nieuwe volleybalclub die met twee teams uitkomt in de top- en eredivisie. Up!Yours heeft als partner van TT Papendal / Arnhem onder andere de website ontwikkeld.

De beide Talent Teams bestaan uit jongens en meiden in de leeftijd van 14 tot 18 jaar. Deze topsporters wonen door de weeks op Papendal en gaan vanuit daar ook naar school. De Nevobo (Nederlandse Volleybal Bond) heeft besloten deze talenten samen te brengen in een dames- en herenteam en deze uit te laten komen in de nationale competitie. Zo kunnen ze worden klaargestoomd voor het echte werk: Oranje.

Up!Yours was al vrij vroeg betrokken bij deze nieuwe plannen en tekende er direct voor om waar mogelijk bij te staan bij de marketing en communicatie rond deze teams. Het geeft een ontzettende boost om aanwezig te zijn op Papendal en daar mee te maken hoe deze jongeren op een zeer professionele manier begeleid worden. Daarnaast willen wij sowieso al zeer graag actief zijn voor lokale Arnhemse initiatieven; vandaar ook onze [Made in Arnhem] badge.

1005003_620592628000639_1219112098_n
De beide teams hebben als thuislocatie Sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem. Op de nieuwe website: TTPapendal-Arnhem.nl, kan je precies terugvinden wanneer de thuiswedstrijden worden gespeeld. De toegang is dit jaar sowieso nog gratis, dus grijp deze kans aan om volleybal op zeer hoog niveau eens van dichtbij mee te maken. Up!Yours is vrijwel elke wedstrijd aanwezig, dus wellicht kunnen we samen het glas heffen na een succesvolle wedstrijd?

Reageren?

Direct contact opnemen

Internet marketing berichten