Bel ons: 06 - 81 347 307

Huisstijlen

Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden. Je huisstijl heeft hetzelfde effect. Het zorgt niet alleen voor herkenning van je onderneming bij jouw doelgroep, maar het wekt tevens meteen een verwachting op over je onderneming. Een goedkoop ogend logo bij een luxe product laat mensen waarschijnlijk schrikken van de prijs van het product. Andersom geldt hetzelfde: een goedkoop product wordt niet gekocht als de eerste indruk een verwachting van een hoge prijs oproept.

Logo

Onze designer gaat met je in gesprek over de gewenste uitstraling van je onderneming. Ook vraagt hij enkele voorbeelden van logo’s die jou aanspreken. Op basis daarvan zal hij een aantal voorstellen maken. We maken onderscheid in een grafisch logo en een tekstueel logo.

Huisstijl

Je huidige logo of het vers ontworpen logo kunnen wij voor je doorvoeren in een complete huisstijl. Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en volgvellen.

Opfrisbeurt

Een opfrisbeurt van je huidige logo of huisstijl behoort ook tot de mogelijkheden. In dat geval zal de herkenbaarheid van het beeldmerk behouden blijven, maar zal deze aan deze tijd worden aangepast.

Voorbeelden

Kijk voor voorbeelden van door ons ontworpen huisstijlen in ons portfolio.

 

Even sparren over de mogelijkheden van je logo? Onze designers denken graag mee! Neem gerust contact op. 

 

Direct contact opnemen

Internet marketing berichten