Bel ons: 06 - 81 347 307

Magento Webshops

Het doel van een webshop is simpel: het verkopen van je producten. Er zijn verschillende mogelijkheden om op je webshop de verkoop van een product te stimuleren. Door eerst een goed gesprek met je te voeren over jouw doelstellingen en doelgroepen, gaan wij de juiste conversiegerichte technieken toepassen in het ontwerp van je nieuwe webshop.

Design

Naast een ontwerp gericht op het verhogen van de conversies moet een webshop er natuurlijk stijlvol uitzien, passend bij de producten die je verkoopt. Onze designer zal op basis van jouw wensen een unieke lay-out voor je webshop ontwerpen. Zodra het ontwerp door jou is goedgekeurd, zal onze programmeur deze installeren op het Magento systeem.

Magento Webshops

Magento staat bekend als een snel en stabiel systeem voor webshops. Daarnaast werkt het ook nog eens heel gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig zelf (geautomatiseerd) producten toe kunt voegen aan je online assortiment. Daarnaast ondersteunt Magento alle populaire paymentproviders zoals iDeal en Paypal en biedt het de mogelijkheid om kortingsbonnen toe te kennen. Standaard beschikt Magento over een login-mogelijkheid voor je klanten, waar ze hun vorige bestellingen en facturen kunnen inzien. Dit is slechts een selectie van alle mogelijkheden. In overleg bepalen we welke functionaliteiten er voor jouw webshop van nut kunnen zijn.

Van Magento 1 naar 2

In 2015 is Magento 2 geïntroduceerd. Dit is niet echt een update van 1.x maar een volledig nieuw platform. De afgelopen jaren is magento 2.0 stabieler geworden en sinds juni 2020 eigenlijk de standaard. Want op dat moment is aangekondigd dat Magento 1.x niet meer zou worden voorzien van updates. Wij bouwen daarom alleen nog maar webshops op Magento 2. Is jouw webshop nog gebaseerd op Magento 1, dan vind je hier een duidelijke handleiding om over te stappen “Van Magento 1 naar 2 in 9 stappen“.

Maatwerk

Niet iedere webshop is een standaard webshop. Wij denken graag met je mee, bijvoorbeeld over een geautomatiseerd systeem achter je webshop dat je logistieke proces met enkele stappen verkort. Kijk hiervoor ook bij ‘applicatieontwikkeling’.

Voorbeelden

In ons portfolio vind je een aantal voorbeelden van Magento Webshops die wij hebben opgeleverd. Graag laten we je tijdens een persoonlijk gesprek de opties van Magento zien.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Direct contact opnemen

Wij werken veel samen met:  simpleshootVoor glasheldere productfoto’s die geen detail achterwege laten.