Bel ons: 06 - 81 347 307

WordPress websites

“Een goede website verdient zich altijd terug”

Doelstelling

Succesvolle websites zijn websites die ontworpen zijn met jouw bezoeker in het achterhoofd. Die moet immers zijn weg weten te vinden naar de belangrijkste zaken. Daarom zullen we eerst met je sparren over je doelstellingen en doelgroep. Deze conversiegerichte aanpak resulteert voor jou in een hogere omzet.

Design

Natuurlijk is het ook van belang dat de website de uitstraling heeft die past bij jouw onderneming. Daarom zal je veel overleg hebben met onze designer, die een unieke website zal ontwerpen. We blijven net zo lang schaven aan het ontwerp tot je helemaal tevreden bent.

WordPress Website

Wanneer het ontwerp gereed is, zullen we ze deze integreren in het WordPress platform. WordPress is een zeer gebruikersvriendelijk CMS-systeem dat je in staat stelt zelf eenvoudig alle teksten en afbeeldingen aan te passen. Voor het dagelijks beheer heb je dus geen hulp van derden nodig. Uiteraard staan wij voor je klaar in het geval je toch hulp wenst.

Alle websites worden geleverd met de mogelijkheid een onbeperkt aantal pagina’s aan te maken en een formuliergenerator waarmee je je eigen contactformulieren kunt maken. Bovendien integreren we standaard Google Analytics, zodat je real-time kunt volgen wat je bezoekers op je website doen.

Tijdens het technische gedeelte van het ontwikkelen van je website, kan je online op een afgesloten gedeelte meekijken naar het (eind)resultaat. Zodra de website helemaal naar wens is, gaat deze live.

Voorbeelden

In ons portfolio vind je een aantal voorbeelden van WordPress websites die wij hebben opgeleverd. Uiteraard kunnen wij op aanvraag meer live voorbeelden van WordPress websites laten zien.

Omdat iedere ondernemer uniek is, ontwikkelen wij ook unieke websites. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden en kosten om voor jou een unieke website te maken.

 

Wil je meer weten over het ontwikkelen van een nieuwe website? We vertellen je graag meer! Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Direct contact opnemen

 

Wij werken veel samen met:

 


spherovision

360 graden foto’s zijn een verrijking voor iedere website