Bel ons: 06 - 81 347 307

Google AdWords

Met Google AdWords adverteer je op Google en de vele sites die gebruik maken van de advertentiemogelijkheden van Google. Je advertenties worden getoond boven of naast de organische zoekresultaten. Op die manier vallen ze goed op en is de kans dat er op geklikt wordt groot. Door het displaynetwerk in te schakelen, kan je daarnaast ook zichtbaar worden op vele andere sites, zoals Youtube, internetfora, etc.

Advertentiebudget

Het voordeel van Google AdWords is dat je zelf bepaalt op welke zoekwoorden je advertenties getoond gaan worden. Hiervoor stel je een dagelijks advertentiebudget in, dat niet overschreden wordt door Google. Zo heb je vooraf al duidelijk zicht op de kosten van je campagne.

Relevantie

Je betaalt bij Google AdWords per klik op de advertentie. Het is daarom belangrijk juiste, relevante advertenties te maken, zodat elke klik ook de juiste bezoeker trekt. Het correct instellen van een Google AdWords Campagne is daarom van groot belang. Up!Yours is door Google gecertificeerd voor het adviseren en ondersteunen van klanten bij Google AdWords.

Google AdWords Certified Partner

Om te weten wat je kunt verwachten van een Google AdWords Certified Partner, heeft Google een document opgesteld: ‘Working with Third-parties‘.

Voor meer informatie over Google AdWords, verwijzen wij ook graag naar onze partner-site www.AdWordsPartner.nl.

Wil je weten of Google AdWords ook bij jou voor meer omzet kan zorgen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. 

Direct contact opnemen

google_adwords_partner