Bel ons: 06 - 81 347 307

Internet Marketing Abonnement

Wil je structureel inzetten op je online activiteiten? Maandelijks meer omzet halen uit je online marketing? Wil je geen zorgen meer over je internet marketing?

Met het Internet Marketing Abonnement (IMA) ben je als ondernemer verzekerd van maandelijkse internetmarketingsupport van Up!Yours.

Vast bedrag per maand

We starten het IMA met intakegesprek, waaruit een analyse volgt van de te nemen stappen op het gebied van internet marketing. Deze stappen verwerken we een in helder plan en ieder maand besteden we een vast aantal uren aan de uitvoering. Dit kan zijn dat wij je social media accounts beheren, zorgen dat je website beter gevonden wordt op Google en/of we starten een AdWords Campagne, etc. Bovendien heb je met een IMA gratis toegang tot onze seminars. Kortom, met het IMA is voor een vast bedrag per maand je gehele internet marketing geregeld.

Uiteraard koppelen we alle onze werkzaamheden terug door middel van een heldere rapportage van de resultaten, gecombineerd met een analyse van verdere verbeterpunten.

3 pakketten

We bieden het IMA in 3 pakketten aan. Deze pakketten zijn gebaseerd op het aantal uren dat wij per maand besteden aan jouw marketing. De invulling van deze uren is afhankelijk van je persoonlijke plan.

We adviseren graag welk pakket het meest geschikt is voor jouw doelstellingen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Casus

Bij onze opdrachtgever (restaurant in Arnhem) kwam uit het oriënterende gesprek de doelstelling om zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten van Google te komen om zo meer reserveringen te generen. Tevens wilde de opdrachtgever hiervoor – in eigen beheer – Social Media in gaan zetten; hij zag namelijk dat de concurrentie hem hierin voorbij gaat.

Voor de beschikbare uren per maand hebben wij een plan gemaakt om de verschillende SEO technieken in te zetten, zodat zijn website beter gelezen wordt door Google. Dit betekent dat hij ook hoger gaat eindigen in de zoekresultaten. Daaraan gekoppeld pasten we enkele pagina’s van de website aan, zodat de website voor de bezoeker duidelijker en overzichtelijker werd. Deze conversieoptimalisatie was terug te zien in zijn omzetresultaten.

Onze opdrachtgever organiseerde in de zomer een actie voor zijn klanten. Deze moest direct groots onder de aandacht worden gebracht. Die maand hebben we dus ook de uren van het IMA ingezet voor een Google AdWords Campagne en exposure via Social Media.

Inmiddels hebben we de volledige vrijheid onze kennis in te zetten, zolang de resultaten bijdragen aan het vergroten van zijn omzet. En hij is tevreden, omdat hij elke maand weet waar hij aan toe is qua uitgaven.

Direct contact opnemen

3 voordelige pakketten468uur

check