Bel ons: 06 - 81 347 307

Seminars

Regelmatig organiseren wij seminars en cursussen waarin we met duidelijke en concrete voorbeelden uitleggen hoe je verschillende internet marketing diensten effectief in kunt zetten. Ook komen we graag bij je langs voor een in-company training over een bepaald onderwerp.

Agenda

Op dit moment zijn er geen seminars gepland. Neem contact met ons op voor meer informatie over in-company trainingen.

Voorgaande seminars

Heb je een seminar van Up!Yours bijgewoond? Ben je benieuwd hoe andere seminars van Up!Yours verlopen zijn? Bekijk dan hier het overzicht van de gegeven seminars inclusief de foto’s!

Referenties

“Ik heb het Social Media Seminar van Up!Yours bijgewoond en hier veel inspiratie opgedaan. De presentatie van Karen en Fabian was helder, duidelijk, goed te begrijpen en leverde mij en mijn werkgever veel nuttige tips op die wij meteen hebben ingezet. Ik ben getriggerd om me te verdiepen in de materie en zal – indien mogelijk – de hulp inschakelen van Up!Yours. Zij zijn professioneel, hebben de kennis die ik nooit zo goed kan bijhouden als zij en doen dit op een laagdrempelige manier, waar ik mij als bedrijf prettig bij voel. Ze doen wat ze zeggen en vertellen wat ze doen, zonder poespas en met een eerlijk advies. Ik raad iedereen aan om een keer dit seminar bij te wonen en goede kennis op te doen van social media die direct inzetbaar is.”

Angela Everts,
Senior Consultant Tempo Team Professionals

Direct contact opnemen


internet marketing seminar