Bel ons: 06 - 81 347 307

Social Media Campagnes

Zit jouw doelgroep op social media? En op welke zijn ze actief? Zorg dan dat jouw organisatie ook daar te vinden is!

Als ondernemer kan je social media inzetten voor verschillende doeleinden: informeren, branding, klantcontact, etc. En het mooie van social media is dat de enige investering tijd is. Daarvoor kan je wel leads binnen halen, een goede reputatie opbouwen of bepaalde acties onder de aandacht brengen.

Doel

Social media zakelijk op de juiste manier inzetten werkt alleen als je een duidelijk doel hebt. Graag zoeken we samen met je uit welke doelstelling voor jou reëel is. Daarnaast zoeken we de juiste social media kanalen die we professioneel voor je zullen inrichten. Met de juiste tips over de werkwijze van social media kan je daarna zelf aan de slag!

Uitbesteden

Up!Yours is van mening dat social media alleen effectief kan zijn als er frequent tijd in wordt gestoken. Gebeurt dit niet, dan kan een ‘stil’ account alleen maar negatief werken. Echter, we begrijpen dat niet iedere ondernemer tijd heeft om regelmatig een bericht te posten en te reageren op anderen. Daarom kan je je social media activiteiten aan ons uitbesteden. Wij zullen met een vooraf afgesproken frequentie berichten online plaatsen en de reacties monitoren. Hiermee ben je verzekerd van een actief social media account.

Volg je ons al op twitter? Heb je onze Facebookpagina al eens bekeken? 

 

Direct contact opnemen