Bel ons: 06 - 81 347 307

Zoekmachine optimalisatie

Als potentiele klanten op Google zoeken op jouw dienstverlening, staat jouw website dan wel op de eerste pagina? Veel verder zoeken klanten namelijk niet. Met zoekmachineoptimalisatie zorgen we dat je website optimaal staat ingesteld, zodat deze beter wordt gevonden door zoekmachines als Google.

SEO

Er bestaan verschillende manieren om aan zoekmachineoptimalisatie (ook wel Search Engine OptimizationSEO – genoemd) te doen. We beginnen altijd met een nulmeting, zodat we aan het eind inzichtelijk kunnen maken hoeveel je website is gestegen.

Onze zoekmachine optimalisatie valt uiteen in een aantal werkzaamheden:

  • Contentoptimalisatie
    Bij contentoptimalisatie focussen we ons op de teksten van de verschillende pagina’s van je website. Unieke teksten die per pagina één onderwerp hebben zijn de sleutel tot een hogere ranking in de zoekmachines. Gezamenlijk worden de focus keywords per pagina bepaald, gekoppeld aan een advies hoe deze keywords het beste geïntegreerd kunnen worden op de pagina. De uitdaging zit hem hier in de balans tussen het leesbaar houden van de website voor bezoekers en het juiste aantal optimalisatiestappen voor Google.
  • Technische optimalisatie
    Een technisch perfect ontwikkelde website zal beter ‘gelezen’ worden door Google en daardoor hoger eindigen in de zoekresultaten. We beschikken over software die uw website analyseert op verbeterpunten, welke wij voor u zullen uitvoeren. We kijken onder andere naar de titels, URL’s, kopteksten, ankerteksten van uw links, etc.
  • Linkbuilding
    Er werd altijd gedacht dat hoe meer pagina’s naar een website linken, hoe hoger Google de kwaliteit van die website in zou schatten. Echter, het blijkt dat de kwaliteit van de links een grotere rol speelt dan de hoeveelheid links. De kwaliteit wordt bepaald door verschillende (onbekende) factoren, waaronder de relevantie van de website met link in relatie tot  jouw website. Daarom onderzoeken wij alleen automatisch welke websites interessant zouden zijn voor een linkvermelding en vragen wij daarna handmatig de links aan.

Rapportages

Wij hechten veel waarde aan een transparante werkwijze. Daarom ondersteunen wij onze zoekmachine optimalisatie campagnes altijd met uitgebreide maandelijkse rapportages, zodat je onze werkzaamheden en de vorderingen precies kunt volgen.

 

Wil je eens vrijblijvend informeren welke zoekmachine optimalisatie stappen we kunnen uitvoeren voor jouw website? Neem dan contact met ons op. 

 

 

Direct contact opnemen


 

zoekmachineoptimalisatie