Bel ons: 06 - 81 347 307

Hosting

Om te zorgen dat je website zichtbaar is op het internet, dien je gebruik te maken van webhosting. Eigenlijk is webhosting een stuk ruimte op een speciaal ingerichte computer die continu in verbinding staat met het internet, een webserver. Op deze ruimte plaats je je website, waarna deze wereldwijd bezocht kan worden.

Snelheid

Goede webhosting zorgt ervoor dat je website snel en foutloos werkt. Niets is zo vervelend als een website die traag inlaadt. Uit de verschillende statistieken blijkt dat het succes van een webwinkel nauw verband houdt met de snelheid waarmee deze geladen wordt. Reden te meer dus om te kiezen voor een betrouwbare partij die ervoor zorgt dat jouw website altijd razendsnel geladen kan worden.

Eigen servers

Up!Yours beschikt over haar eigen servers welke continu gemonitord worden. Hierdoor hebben wij de afgelopen jaren een zeer hoge beschikbaarheid gerealiseerd. Onze servers zijn optimaal ingericht voor de verschillende platforms die we gebruiken, zoals WordPress en Magento, om zo te zorgen dat deze snel ingeladen worden.

Op zoek naar webhosting waar je van op aan kunt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact opnemen

Internet marketing berichten