Bel ons: 06 - 81 347 307

Actie: SSL EV Certificaat voor €125

Wegens succes verlengd tot eind januari!

De veiligheid van websites en webshops is tegenwoordig erg belangrijk. Als mensen gegevens moeten achterlaten of een overgaan tot een aankoop, willen ze graag zeker weten dat de site betrouwbaar is.

Als eigenaar van een website of webshop kan je aantonen dat je een veilige site hebt door een SSL Certificaat aan te schaffen. Hierdoor wordt al het verkeer van en naar je website versleuteld en dus beveiligd verstuurd. Dit is te herkennen aan de ‘s’ die achter http komt te staan (https://www….) en het slotje dat in de adresbalk verschijnt.

Veiligheid

SSL zorgt er daarnaast voor dat data tijdens de verzending over het internet versleuteld wordt. Daardoor is het onmogelijk om deze data af te luisteren.

Tegenwoordig kan je je SSL Certificaat uitbreiden met de Extended Validation. De procedure voor het verkrijgen van een SSL EV certificaat is veel zwaarder, waardoor de identiteit van de website eigenaar gegarandeerd kan worden. Hiermee  valt voor de bezoeker extra duidelijk op dat je site betrouwbaar is, doordat de adresbalk groen kleurt.

Aanbieding SSL EV certificaat

Wil je ook je conversie verhogen doordat je vertrouwen uitstraalt naar je bezoekers? De hele maand november en december Ook in januari bieden wij de Extended Validation SSL Certificaten aan voor € 125,- (normaal € 325,-) voor één jaar, of € 225,- voor twee jaar. Vul het contactformulier hieronder in en we nemen direct contact met je op om het certificaat te installeren op je website.

  Naam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Website

  Direct contact opnemen

  Internet marketing berichten