Bel ons: 06 - 81 347 307

Website maken

U wilt een website maken, maar u weet niet waar u moet beginnen? Geen nood, Up!Yours begeleidt u vanaf het begin tot ver na de oplevering van uw website. Doordat wij niet alleen met een technisch oog naar de website kijken, maar ook met het oog van een ondernemer, zorgen wij ervoor dat u een website krijgt die zijn geld ook weer oplevert.

Project

Ons project begint met een goed gesprek waarin we uw wensen zo duidelijk mogelijk proberen te krijgen. Aan de hand van deze wensen maken we een stappenplan en beginnen we met de ontwikkeling van het ontwerp. Hier blijven we net zo lang aan schaven totdat u volledig tevreden bent. Toch verliezen we de bezoeker niet uit het oog; dit is uiteindelijk degene die de website tot een succes maakt.

Nadat het ontwerp gereed is, plaatsen we dit in uw Content Management Systeem (CMS). Hierdoor kunt u zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen plaatsen en uiteraard ook later nieuwe pagina’s zelf aanmaken. Zo bent u verzekerd van een actuele site, die u zelf kunt onderhouden!

Google Analytics

Door de implementatie van onder andere Google Analytics zorgen we dat er zoveel mogelijk data over het gebruik van uw website wordt opgeslagen. Op gezette tijden analyseren we deze data en delen we de resultaten met u. Hieruit zal een advies komen met wijzigingen of toevoegingen, waardoor uw website steeds beter zal gaan functioneren en steeds meer zal gaan opleveren.

Een website is een investering. Up!Yours zorgt dat deze wordt terugverdiend.

Meer informatie over het maken van een website?

Wilt u meer informatie ontvangen over het maken van een website? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, of kijk op onze contactpagina voor onze contactgegevens. Wij streven ernaar uw vraag binnen 12 uur te beantwoorden.

    Uw naam

    Uw emailadres

    Uw telefoonnummer

    Huidige website